NIEUW!! ECHO2Plus Zuurstofbehandeling

Het ECHO2Plus Oxygen Treatment System is speciaal ontworpen om te reinigen, te voeden en elke huidcellen een impuls te geven door het gebruik van de zuivere zuurstof molecule. Vooral als het gaat om het terugdringen van de effecten van veroudering veroorzaakt door de zon, roken, alcohol en de blootstelling aan vervuilde stofdeeltjes. Na 1 behandeling geeft het uw huid het gevoel en uitstraling van een mini vakantie. Een natuurlijke Glow!!

ECHO is een afkorting voor de vier stappen van de treatment. Iedere nieuwe zuurstofbehandeling heeft een “eigen” treatment pakket waaruit wordt gewerkt.

E xfoliation- actieve verwijdering van dode huidcellen die zich dagelijks vormen op het huidoppervlak

C leasing- een reinigende emulsie, die wordt toegepast na een grondige peeling om de teint van de huid te            conditioneren.

H ydration- Hier wordt een uniek proces, dat bekend staat als Osmotische Hydration toegepast, waarbij met behulp van enzymen en aminozuren vocht wordt onttrokken uit de lucht en op de huid aangebracht. Dit proces is gericht op cellen onder de de buitenste laag van de opperhuid. In deze fase van de behandeling, wordt een vitamine masker, pakking, met een speciale massagetechniek, aangebracht.

O2 xygenation- ALs de huid goed is voorbereid met behulp van de bovenstaande stappen dan kan de toepassing van puur zuurstof gas, samen met geconcentreerde druppels van vitaminen A,C,E en 87 andere mineralen beginnen. Een koele rustgevende spray van zuurstof en voedingsstoffen die in de diepere lagen van de huid terechtkomen. Resultaat is een hele mooie gezonde glow en de huid voelt zacht en gevoed en stevig aan. Het is een veilige en doeltreffende vervaging van rimpeltjes.

Deze behandeling is echt voor iedereen geschikt!  Vrouwen + Mannen. Heb je een bruiloft, feest of diner dan is het een echte aanrader om het de dag ervoor te ondergaan. It’s your glow (skin) that wil shine!

Er ook verzorgd en mooi uitzien?