Microchanneling

Net als microneedling is microchanneling een niet-invasieve procedure die is ontworpen om het natuurlijke vermogen van uw lichaam om collageen, elastine en andere bouwstenen voor een gezonde huid te genereren, te stimuleren. Door de buitenste lagen van de huid te stimuleren, en met de juiste werkstoffen, zal uw huid door microchanneling een echte Upgrade krijgen.

Doordat bij microchanneling de naaldjes (dit zijn meerdere naaldjes) alleen in de bovenste lagen van de huid gaan, kan de behandeling iedere 2 tot 3 weken plaatsvinden. De behandeling is voor iedereen geschikt en voor iedere huidbehoefte. Een combinatie van microneedling (dermapen4) en microchanneling is een echte aanrader indien u de huid naar een next level wilt brengen.

U kunt dit ook thuis doen. Er is een complete thuis kit waar alles inzit om tussen de behandelingen door de huid te blijven stimuleren. Voor iedere huid geldt een andere “aanpak”. Ik adviseer u hierin dan ook graag.

De producten die worden gebruikt bij microchanneling en ook bij microneedling zijn daar speciaal voor gemaakt. Met de juiste werkstoffen die de huid op dat moment nodig heeft. Dit zijn groeifactoren en hyaluron.

Zowel Microneedling als Microchanneling is als een verzekering voor de huid. De aanmaak van Collageen en Elastine wordt hier gestimuleerd. De huid doet het zelf!! De aanmaak van deze eiwitten is niet van de ene op de andere dag. Dus heb geduld. Het resultaat is een egalere teint, vollere huid, stevigere huid, rimpeltjes minder diep. Dus algehele verbetering.

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid en over passende make-up.