Zuurstofbehandeling

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Dat kan mooier.

 

Met  Zuurstoftherapie en de daarvoor bestemde serums, bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels aanzienlijk minder. De bijbehorende serums bevatten natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, verschillende soorten (gewicht) hyaluronzuur en anti-oxidanten.

  • Pak rimpels effectief aan
  • Verbeter de verouderde, vale of doffe huid!

De behandeling

Het is een hele aangename behandeling om te ondergaan. Met  een speciaal zuurstofapparaat wordt er doormiddel van een airbrush serum op de huid gespoten.Daarna wordt onder hoge druk pure zuurstof aan de huid toegevoegd. Dit versnelt de werking van het serum.  De huid voelt na de  behandeling vol en stevig aan.

Effecten van  Zuurstoftherapie

  • Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder
  • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
  • De vochtbalans in de huid wordt hersteld
  • De elasticiteit en de structuur

Basis zuurstofbehandeling

Dit is een liftende en vochtregulerende behandeling. Een uitermate geschikte behandeling voor mensen die er direct stralend uit willen of moeten zien. Er wordt  gebruik gemaakt van een Booster Infusion (afhankelijk van de behoeft van de huid) om zo de huid op maat te bedienen. Een uur vol ontspanning met direct resultaat. Heerlijk tussen de bedrijven door of na een lange werkdag.

De behandeling bestaat uit: reiniging,  melkzuur peeling, ontspannende schouder- en nekmassage. Booster infusion. Boosterserum, 3-Step layerverzorging (60 min).

Basis zuurstofbehandeling € 85,-

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid en over passende make-up.

Maak vrijblijvend een afspraak!