Middenin de prachtige bosrijke omgeving van Epe, bevindt zich mijn studio voor huidverbetering ‘Verzorgd+Mooi’.

“Welke huid je ook hebt, iedereen kan verzorgd en mooi voor de dag komen.”

‘’Iedereen moet verzorgd en mooi voor de dag kunnen komen’’, dat is de basisgedachte van waaruit ik werk. Ongeacht leeftijd, sekse, levensstijl, type huid of huidprobleem; iedereen kan er, met de juiste behandeling en producten, verzorgd en mooi uit zien. Vanuit de overtuiging dat je de huid eerst in balans moet brengen, voordat een behandeling voor huidverbetering effectief kan zijn, werk ik via een persoonlijk huid- en behandeladvies naar het gewenste resultaat.

hiskia-scheffel

Wie is Hiskia?

Huidverzorging en make-up lopen als een rode draad door Hiskia’s leven. Als scholier had zij al een weekendbaantje in een parfumerie. Na de middelbare school volgde zij de Internationale Opleiding Schoonheidspecialiste bij Cidesco in Utrecht, waarna zij een aantal jaren als schoonheidsspecialiste werkt in beauty- en spacentra bij diverse tophotels.

Eenmaal moeder van twee kinderen besteedde zij tijd aan andere zaken. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon, dus koos Hiskia weer voor een baan bij een parfumerie. Met haar ervaring als schoonheidsspecialiste en uit de parfumerie, besloot zij in 2015 haar eigen studio-aan-huis te beginnen: Studio Verzorgd + Mooi in Epe. Daarin kan zij haar passie, mensen helpen bij de keuzes om hun huid er verzorgd en mooi uit te laten zien, helemaal kwijt. Daarbij krijgt niet alleen gezonde huid haar aandacht, juist het aanpakken van echte huidproblemen en werken naar zichtbare blijvende huiverbetering drijft haar. Daarbij werkt ze het liefst met professionele en vernieuwende merken, behandelingen en producten. Eigenlijk draait het maar om één ding: mensen blij laten zijn met hun huid. Kortom, mensen laten beleven dat zij Verzorgd + Mooi zijn.

Vlag.indd

Hiskia is gediplomeerd en erkend ANBOS – schoonheidsspecialiste. ANBOS hanteert daarvoor onderstaande kwaliteitsnormen voor het verstrekken van deze branchecertificering.

• ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
• ANBOS -schoonheidsspecialisten geven professioneel advies en zijn deskundig

“Ik ga voor zichtbaar resultaat!”

‘Ik ga voor resultaat; ik vind het belangrijk dat mensen zichtbaar een betere huid hebben dan voor een behandeling. Soms is dat direct het geval, bijvoorbeeld na een zuurstofbehandeling. Soms bereik je het resultaat na het herstel van de huid na een intensievere behandeling. Ik werk daarom ook graag met vernieuwende behandelingen en producten