Harsen en Sugaring

We kennen het allemaal: ontharen is niet altijd de leukste behandeling om te ondergaan, maar het resultaat is wel heel gewenst! Harsen is nog steeds een veelgebruikte methode. (Body) Sugaring is de nieuwste manier van ontharen, namelijk met suikerpasta.

Harsen is nog steeds een effectieve methode om ongewenst haar op lichaam en/of gezicht te verwijderen. Een haar wordt helemaal verwijderd en groeit pas na 3 tot 8 weken weer aan, zonder stoppels te veroorzaken. Nadeel is dat de hars warm wordt aangebracht en dat het ontharen niet altijd prettig aanvoelt. Wel is het een snelle en doeltreffende methode.

Tips vóór het harsen:

Zorg ervoor dat de haartjes niet te kort zijn, anders krijgt de hars geen grip. Vermijd daarnaast het gebruik van bodymilk en andere huidverzorgingsproducten (zeker die met Alpha Hydroxy Zuren -AHA) vanaf 24 uur voor het harsen.

Sugaring is een simpele, zachte, huidvriendelijke en veilige methode om alle delen van het lichaam te ontharen, geschikt voor mannen én vrouwen en voor alle huidtypen. De suikerpasta is puur natuur en wordt niet warm, zoals bij harsen het geval is. Bovendien werkt de suikerpasta desinfecterend. De pasta verwijdert het haar huidvriendelijk en pijnloos bij de wortel. Het haar komt zachter terug. Het verschil met ‘ouderwets’ ontharen is dat de haren niet tegen de haargroei in worden verwijderd, maar met de haargroei mee wat prettiger aanvoelt. Sugaring kost iets meer tijd dan harsen.

 

Tarieven op basis van een behandeling:

Harsen Sugaring
Wenkbrauwen € 13,50 € 15,50
Bovenlip of kin € 13,50 € 15,50
Bovenlip en kin € 16,50 € 18,-
Kaak en wangen € 17,- € 20,-
Bovenlip, kin, kaak en wangen € 22,50 € 30,-
Onderbenen of bovenbenen € 29,50 € 37,50
Bikinilijn € 21,50 € 30,-
Hele benen incl. bikinilijn € 50,- € 65,-

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid.

Maak vrijblijvend een afspraak!