Dermaplaning

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd eerder al uitgevoerd door dermatologen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen.

Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen.

Het resultaat?

Een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is. Na de behandeling krijgt u een enzymatische peeling een masker met werkstoffen en gaat u onder de LED lamp.

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid en over passende make-up.