Spray tanning

spray tan 2Iedereen voelt zich beter met een kleurtje, maar we zijn ons ook bewust van de gevaren indien we ons te lang bloot stellen aan de zon. Denk aan vroegtijdige veroudering en huidkanker. Er is nu een veilig alternatief: Spray tanning!

Met spray tanning heb je in 15 minuten een mooie en vooral veilige bruine tint terwijl je niet wordt blootgesteld aan schadelijk uv-stralen. Bij spray tanning wordt door middel van een speciale airbrush een DHA (dihydroxyacetone) vloeistof verneveld op de huid waardoor u direct kunt zien dat uw huid mooi egaal bruin wordt.

DHA wordt gehaald uit druiven extract verbindt zich met eiwitten en aminozuren in de hoornlaag van de huid en bindt zo bruin pigment. Afhankelijk van uw huidtype en voorbereiding blijft het resultaat tussen de 5 en 7  dagen zichtbaar, waarna de spray-sessie herhaald kan worden.

Waarschuwing: Spray tanning is niet mogelijk bij klanten met eczeem, psoriasis, (snij)wonden en vrouwen die zwanger zijn!

Tarieven op basis van een behandeling (duur: ongeveer 50 minuten):

Hele lichaam € 25,-
Bovenlichaam € 20,-
Benen € 17,50

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid en over passende make-up.

Maak vrijblijvend een afspraak!