Merken 20182019-07-03T12:54:37+01:00

Studio Verzorgd + Mooi werkt exclusief met producten, behandelingen en make-up van  bewust geselecteerde merken, waaronder: Murad en Klapp Cosmetics.

murad-behandeling-hiskiaMurad

De Murad Facials zijn huidverbeterende behandelingen waarin ontspanning centraal staat. Murad is een Amerikaans doktersmerk dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van Amerika’s bestsellers. Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levenstijl. Ontwikkelaar en oprichter van het merk is de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad.

Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patienten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health levensstijl. Door het combineren van resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotionele positieve kijk op het leven waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt, zorgt een Dr Murad Inclusive Health levensstijl ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt. BETTER EVERY DAY.

Ontdek onze behandelingen met Murad!

KlAPP Cosmetics

Klapp Cosmetics is de pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. Made in Germany wordt daarbij als kwaliteitsbelofte gezien. Meer dan 37 jaar ervaring en de continue research naar ontwikkeling van nieuwe hightechingredienten en methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de Klapp-consument.  

Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 beautysalons en hotels in meer dan 60 landen op ons.

Gerhard Klapp

Oprichter en eigenaar van KLAPP Cosmetics, internationaal erkend beauty & wellness specialist, visionair, gezondheidsspecialist, auteur.

Filosofie

Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends. Zijn diepgaande kennis investeert Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek & ontwikkeling van cosmetische behandelingen, speciale treatments en verzorgende producten. Hij was dan ook altijd een van de pioniers in de beauty-branche. Tot zijn innovaties behoren retinol (vitamine A), O2-therapie, vitamine C en ASA Peel®.

KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.    

Ontdek onze behandelingen met KLAPP Cosmetics!