Studio Verzorgd + Mooi werkt exclusief met producten, behandelingen (waaronder PRX-T33 No Needle Skin Booster en Dermapen 4) en bewust geselecteerde merken, waaronder Klapp Cosmetics.

KlAPP Cosmetics

Klapp Cosmetics is de pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. Made in Germany wordt daarbij als kwaliteitsbelofte gezien. Meer dan 37 jaar ervaring en de continue research naar ontwikkeling van nieuwe hightechingredienten en methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de Klapp-consument.  

Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 beautysalons en hotels in meer dan 60 landen op ons.

Gerhard Klapp

Oprichter en eigenaar van KLAPP Cosmetics, internationaal erkend beauty & wellness specialist, visionair, gezondheidsspecialist, auteur.

Filosofie

Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends. Zijn diepgaande kennis investeert Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek & ontwikkeling van cosmetische behandelingen, speciale treatments en verzorgende producten. Hij was dan ook altijd een van de pioniers in de beauty-branche. Tot zijn innovaties behoren retinol (vitamine A), O2-therapie, vitamine C en ASA Peel®.

KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.    

Ontdek onze behandelingen met KLAPP Cosmetics!