Behandelingen KLAPP Cosmetics

KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.

Klapp Cosmetics is de pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. Made in Germany wordt daarbij als kwaliteitsbelofte gezien. Meer dan 37 jaar ervaring en de continue research naar ontwikkeling van nieuwe hightechingredienten en methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de Klapp-consument.  Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 beautysalons en hotels in meer dan 60 landen op ons.

KLAPP Experience: een bijzondere beleving

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits met hoog geconcentreerde krachtige werkstoffen. De kits zijn per behandeling geseald, zodat de werking van deze stoffen optimaal blijft. Deze zijn persoonlijk voor jou samengesteld, zodat de behandeling speciaal afgestemd is op jouw huidtype en huidprobleem. Jij voelt het en anderen zien het! Wij adviseren welke behandelingen bij jouw huid past.

Exfoiliating ASA Peel

Pak je huid 2 maal per jaar eens goed aan. Je zal na 1 behandeling resultaat zien, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband kom je iedere twee of drie weken terug. Het behaalde resultaat is uiteraard blijvend en kan onderhouden worden d.m.v. salonbehandelingen en/of thuisproducten.

Anti-aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling. Vermindert rimpels en huidoneffenheden, ook ideaal voor rokershuiden, acne en pigmentvlekken. Je bereikt binnen de kortste keren een blijvend en mooi resultaat, doordat de behandeling fruitzuren bevat. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA kuur met de hoog gedoseerde thuisproducten van de ASA bestaande uit een serum en crème!

Vitamine A Classic intensive boost + lift

Anti aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect en het vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpel. Deze behandeling verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd. Vitamine A heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, maar ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. Zichtbaar resultaat!

Vitamine C Pure Boost

C PURE van KLAPP, de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid, omdat het afweer biedt tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Deze behandeling is vocht inbrengend. Vitamine C geeft de huid veerkracht en elasticiteit. Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid, namelijk vrije radicalen afweren. Het bindweefsel word verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, maar ook een egaliserende en antibacteriële werking. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Immun Hydra Collagen Silk

Helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken. Doordat we gebruik maken van de nieuwste biotechnologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijke evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt in haar eigen beschermingsfunctie, waardoor schadelijke stoffen makkelijk de huid kunnen binnendringen. Immun voorkomt huidbeschadigingen en verhoogt de weerbaarheid. Het geeft verloren energie terug, zodat het vroegtijdige veroudering doeltreffend tegengaat. Versterkt het afweersysteem van de huid en biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties. De huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd.

Ideaal voor vochtarme en geirriteerde huid, maar ook uiterst geschikt voor de couperose huid.

Hyaluronic

In de Hyaluronic Multiple Effect producten word hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet. Zodoende kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen, zodat het voor een diepgaand resultaat zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen, zodat de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing, maar het beschermt ook tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Uitermate geschikt voor de huid die haar elasticiteit en stevigheid is verloren.

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid.

KLAPP ASA Peel

85,-
  • Anti-aging en huid ernieuwende fruitzuurbehandeling
  • 1 behandeling

KLAPP ASA Peel

225,-
  • Anti-aging en huid ernieuwende fruitzuurbehandeling
  • Kuur (3 behandelingen)

KLAPP Experience

77,50
  • Een behandeling speciaal afgestemd op jouw huidtype en huidprobleem.
  • Kuur (3 behandelingen)

KLAPP Recovery Treatment

69,50
  • 5 Fasen behandeling voor mannen.
  • 1 behandeling