Peelings

Peelings zijn een effectief middel om een breed spectrum aan huidproblemen te behandelen.

Peelings kunnen beschadigingen door de zon, pigmentvlekken en oppervlakkige acnelittekens verzachten of de huid verstevigen. De chemische peelings op basis van fruitzuur worden gebruikt om de huid te verfijnen of gladder te maken. Fruitzuur stimuleert de huid om sneller te regenereren. De huid lijkt zichtbaar frisser en voelt gladder en zachter aan. De fruitzuurpeeling bevordert de aanmaak van collageen (collageenproductie) en vermindert kleine rimpeltjes en pigmentvlekken.  Grove poriën door acne worden verfijnd en de huid wordt gezuiverd. Acne littekens worden vervaagd. Een juiste en uitgebreide huiddiagnose is altijd beslissend voor het succes van de behandeling.

Acid Peel Couperose

Dit is een peeling op basis van Aminozuren. Verbetert de huidelasticiteit en ondersteunt de aanmaak van collageen. Werkt uit en balancerend, kalmerend, ontstekingremmend en hydraterend. Bijzonder geschikt voor een gevoelige, rode en couperose-huid.

Acid Peel Acne

gaat overmatige huidverhoorning tegen. Onzuiverheden worden effectief bestreden en talgproductie gereguleerd. De peeling heeft een antibactiriële werking. Ideaal bij huid met vette, grove poriën, onzuiverheden en acne.

Acid Peel Whitening

Een mengsel van zuren met uitstekende werking bij hyperpigmentatie. Wordt gebruikt bij behandeling van huidverkleuringen. Ook voor behandeling van fijne lijnen, rimpeltjes, poriën en andere tekenen van huidveroudering, om de textuur van de huid te verbeteren.

Acid Peel Lifting

Deze peel heeft door de hoge concentratie pyrodruivenzuur een sterk liftende, gladmakende en verstevigende werking op de huid. Vermoeide, slappe en gerimpelde huid kan gericht worden verbeterd en het huidbeeld aanzienlijk worden verjongd.

Wanneer mag er GEEN peeling uitgevoerd worden, dit noemen wij ook wel Contra-indicaties:

  • Bij acute herpes in het gezicht. Ook wordt geadviseerd om tijdens en twee weken na het nemen van Antibiotica en coritsonbevattende preparaten Geen fruitzuur-peeling te doen.
  • Tot 12 maanden na de behandeling met Isotretinoine (Vitaminie A zuur ) wordt voorgeschreven tegen ernstige vormen van acne, bv Roaccutane.
  • Allergieën voor ingrediënten van de peeling.
  • Verse wonden en littekens die neiging hebben tot keloïden ( overmatig littekenweefsel).
  • Tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

De Peeling kan als kuur worden gebruikt voor een optimaal resultaat, met tussenpozen van minimaal 3 weken.

Peeling

59,50
  • (peeling, serum, dag-of nachtverzorging, dit is de basis)

Peeling

75,-
  • (+ masker)

Peeling

85,-
  • (+ serum insluizen met meso)