Behandelingen Murad

De Murad Facials zijn huidverbeterende behandelingen waarin ontspanning centraal staat.

 

Wij kunnen werken aan diverse huidbehoeften zoals; lijnen/rimpels, pigment, versteviging, hydratatie of verheldering. Er zijn geen standaardbehandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Afhankelijk van hoe intensief het gewenste resultaat zal moeten zijn kun je kiezen uit de volgende behandelingen:

Dr Murad Light Treatment- 60 minuten

Deze gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan met een milde fruitzuurpeeling. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert,hydrateert en verkoeld. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger.

Dr Murad Medium Treatment- 75 minuten

Deze intens resultaatgerichte behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is; het hydratatie niveau van de huid wordt verdubbeld tot wel 8 uur lang en het resultaat naar behoefte (pigment, lijnen en rimpels,versteviging) krijgt een prachtig resultaat. Met een intensieve fruitzuurpeeling of treatment ontdek je een mooie verbetering van de huid. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid naar behoefte verbeterd. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger.

Dr Murad Intensive Treatment- 90 minuten

De behandeling vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Hierbij wordt een intensieve treatment gecombineerd met een fruitzuurpeeling. Dit biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Met Murads exclusieve Duran Cell Reform technologie voor een perfecte opname van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na een behandeling. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid naar behoefte verbeterd.

Probeer nu een behandeling bij Studio V+M!

We adviseren je graag op basis van een persoonlijke huidanalyse over de beste behandeling voor het verbeteren en verzorgen van je huid.

Tarieven op basis van een behandeling:

Dr Murad Light Treatment

70,-
  • Deze gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan met een milde fruitzuurpeeling.
  • 60 minuten

Dr Murad Medium Treatment

85,-
  • Deze intens resultaatgerichte behandeling vult vocht aan op cellulair niveau waardoor het resultaat nog lang na de behandeling zichtbaar is.
  • 75 minuten

Dr Murad Intensive Treatment

110,-
  • De behandeling vermindert rimpeltjes snel en effectief met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd.
  • 90 minuten